Presentaties Congressen

Illustraties gemaakt door Babbels in Beeld.

Feestfabriek Alles Komt Goed


Ronnie Degen, is opgegroeid in een echt ondernemersgezin. Zijn vader en moeder bestierde een horecagroothandel en hij was de beoogde opvolger. In 2001 heeft hij de sprong in het diepe gewaagd en heeft zich toen aangesloten bij de rockband Jovink & the Voederbietels alwaar hij het management voor is gaan doen. Echter trok de evenementen, Zwarte Cross stond toen in de kinderschoenen, hem meer en focuste hij zich daar op, naast de management taken voor de band. Toen Jovink stopte in 2007 met touren ging hij samen met zijn compagnons zich 100% inzetten voor het evenementenbedrijf wat leidde tot groei van de Zwarte Cross ontstaan van Manana Manana en de Feestfabriek in het algemeen.

De Magie van De Vrienden van Amstel Live!


Yvonne de Liefde, head of sponsoring van Heineken Nederland, vertelt vol enthousiasme over het succes van het event "Vrienden van Amstel live" dat zojuist weer in Rotterdam Ahoy voor de 21ste keer had plaats gevonden met 11 shows. Vast staat dat hoe goed het event ook is, als het merk Amstel er niet succesvoller dan wel sterker door wordt met name onder de thuisblijvers, is het doel niet behaalt.

De winst van het evenement zit niet in het maken van winst waardoor bugettair veel meer ruimte is zodat het een event wordt dat anders is dan andere events.

Adapt or die!


Veranderingen zijn er altijd geweest maar gaan momenteel als gevolg van de exponentiële groei van technologie, de convergentie van vak- en wetenschapsgebieden en de onderlinge verbondenheid zo snel dat de organisaties de toekomst niet meer kunnen inschatten met (alleen) informatie en kennis vanuit het verleden. Nieuwe vormen van leren, kennis delen en een hoog adaptief vermogen zijn nodig om organisaties voortdurend voor te bereiden op de toekomst. En dat is precies waarmee Fountainheads organisaties, ondernemers, bedrijven, instellingen en ondernemende mensen helpt.

The Media Nanny


José Woldring is de CEO en oprichter van The Media Nanny, een van de meest prominente PR-bureaus in de dance scene wereldwijd. Woldring is een public relations-professional die kunstenaars en creatieve merken helpt een publiek op te bouwen en hun verhaal naar buiten te brengen via de pers, nieuwe media en andere platforms.

José richtte The Media Nanny op in 2010, toen nog 23-jaar, in een korte vijf jaar tijd groeide de media-maven uit tot een wereldwijd opererend PR-bureau dat klanten zoals Martin Garrix, David Guetta, Gianluca Vacchi, Jonas Blue, Sunnery James & Ryan Marciano, Joris Voorn, The Black Madonna en nog veel meer vertegenwoordigt.


Dromen waarmaken is het mooiste wat er is


Als co-founder van o.a. The Ocean Cleanup en The Green Miles heeft Florian een inspirerend verhaal over het volgen van je droom en hoe deze waar te maken binnen je werkomgeving. Veel mensen houden het bij dromen, Florian voert ze uit.

Na 2 jaar rond de wereld zeilen had hij een missie, het opruimen van onze oceanen. Momenteel is Florian bezig om met mensen zijn dromen te delen en waar te maken voor iedereen. Een inspirerend verhaal over passie, lef, uitdagingen, duurzaamheid, teamspirit, een andere weg bewandelen en durven doen! 

Events produceren: investeren + samenwerken + innoveren = continuïteit op lange termijn .


Rotterdam Ahoy is niet alleen een gebouw waar al bijna 50 jaar spraakmakende events plaatsvinden, maar ook zelf producent van talloze evenementen, van sport en muziek tot familie shows en beurzen. Aan de hand van een aantal voorbeelden zal Jolanda Jansen vertellen hoe Ahoy samenwerkt met diverse stakeholders om events te produceren die jarenlang succesvol zijn. 

De onverwachte pioniers van de duurzaamheidstransitie: festivals


Als oprichter van Innofest is Anna van Nunen helemaal van het samenbrengen van innovatie, duurzaamheid en de wereld van festivals. Innofest zet festivals in als proeftuinen voor innovatiepilots en biedt ondernemers een veilige, meetbare en besloten omgeving om hun prototypes te testen. Alle innovatietrends komen daarbij langs: van blockchain ticketing, circulaire economie tot smart grid oplossingen. Anna maakt deze trends concreet en brengt ze in de praktijk in misschien wel de snelst groeiende sector van Nederland: festivals.

The art of storytelling

Eddy Terstall en Martin Koolhoven vertellen hoe ze een visie ontwikkelen, hoe ze die overbrengen op anderen, hoe ze delegeren en motiveren; kortom hoe zij de regie voeren over hun films. Daar valt veel van te leren, voor iedereen die meer invloed wil op zijn leven en werk. Hoe vertel ik een verhaal naar mijn klanten? Hoe vertel ik een verhaal in mijn organisatie? Martin en Eddy hebben door de jaren heen geleerd hoe een verhaal het beste overkomt.