This Socks

BrandBase lanceert tijdens Eventstreet: How Many Animals

Nu kunnen we nog antwoord geven op de vraag How Many Animals we hebben op onze planeet. Als we niks doen wordt die vraag overbodig, and this socks!. Een lange lijst magische dieren wordt met uitsterven bedreigd. En wij willen niet langer toekijken. We willen wat doen! Om ook voor de toekomstige generaties een positief antwoord op How Many Animals te kunnen geven....


BrandBase heeft haar creativiteit in de strijd gegooid om 20 bedreigde diersoorten een hart onder de riem te steken. Met How Many Animals bieden we iedereen een manier om aandacht te vragen en een bijdrage te leveren. How Many Animals is een duurzame sokkenlijn waarbij 20 bedreigde diersoorten in de wereld allemaal een eigen in het oog springende visual & sokkendesign hebben gekregen. Zo creëren we bewustzijn bij dragers van How Many Animals en iedereen die deze sokken in het wild spot!


Een deel van de opbrengst van How Many Animals doneren we aan initiatieven die actie ondernemen. Zo steunt iedereen met het dragen van deze unieke sokkenlijn de bedreigde diersoorten en word ook jij een held op sokken!

Wil je het naadje van de kous weten, kom dan langs tijdens Eventstreet in Haarlems hipste café/restaurant; Popocatepetl en raak ook geïnspireerd!


BrandBase. Do instead of talk!